CERTINA – EEN MERK MET EEN SPORTIEF EN MODERN KARAKTER

CERTINA – EEN MERK MET EEN SPORTIEF EN MODERN KARAKTER

Padel is een moderne, dynamische racketsport die nog steeds blijft groeien door het hele land. Vandaag de dag is Certina er trots op om deze opwindende discipline in Nederland voor het tweede jaar te ondersteunen, met sportieve expertise, Zwitserse precisie en veel enthousiasme.

De sport is snel, krachtig en kent uiterste precisie. Al deze en vele andere eigenschappen gelden ook voor het Zwitserse horlogemerk. Certina draagt al tientallen jaren vol trots zijn passie voor sport uit in de vorm van robuuste, betrouwbare horloges. De horlogemaker is sinds 2022 met veel plezier partner van een aantal nationale en lokale evenementen op de Padelkalender. In Padel komt het uiteindelijk aan op tactiek en techniek. De sport wordt gespeeld als dubbelspel waarbij het duo op elkaar moet kunnen vertrouwen. Een belangrijk element wat Certina terug wil zien in haar horloges. De glazenwanden van de baan maken deel uit van het speelveld. Dit betekent dat het spel lange, spectaculaire rally’s kent, die zowel voor de toeschouwers als voor de spelers zelf erg leuk zijn.

Er zijn vele goede redenen om te sporten. En juist hieraan heeft de Zwitserse horlogemaker Certina een nieuwe collectie gewijd. De DS-7 past namelijk perfect bij de actieve levensstijl van de 21e eeuw. De nieuwe collectie biedt een grote verscheidenheid aan dynamische horloges: van model met drie wijzers tot chronograaf en van quartz-uurwerk tot automaat. Al deze horloges onderscheiden zich door een strak en modern design, dat de Certina-sporthorloges met hun rijke traditie een jeugdige look geeft.

Ik wil meer ontdekken over Certina

Contact

  • Heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op met padel@sportworx.nl


© Padel Copa Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Website by Philogirl.