AA Drink – nieuwste partner van Padel Copa Rotterdam

AA Drink, de sportdrank-specialist verbindt zich aan de Padel Copa Rotterdam. Als partner van dit internationale exhibitietoernooi verstevigen zij hun positie als landurige en ondersteunde partner van de Nederlandse padelwereld.

De voorgaande jaren sloot AA Drink reeds contracten af met de WPT Amsterdam en de KNLTB Padel, waarmee ze onder andere zichtbaar waren op de Copa de Padel.

Claire Pastoor, Brand Manager bij AA Drink: “Met AA Drink zagen we een aantal jaren geleden een enorme opkomst van padel en een sterke match met onze producten. Samen met de KNLTB hebben we destijds besloten om padel in Nederland groot te maken en het nog sneller te laten groeien. 

Vandaar het partnership met de Padel Copa Rotterdam, een uniek toernooi in een Skybox arena waar talenten uit heel Europa zich meten met elkaar. De sponsoring van dit unieke toernooi vormt samen met het partnership dat we hebben met de KNLTB &  WPT Amsterdam een belangrijk onderdeel van merkstrategie.” Dit jaar lanceerde AA Drink een vervolg op de ‘Ready for More’ campagne, waar de sportdranken bij de individuele sporter onder de aandacht worden gebracht. AA Drink staat sporters bij voor, tijdens en na de sportactiviteit. 

Na eerdere succesvolle edities in Utrecht, wordt De Padel Copa dit jaar voor het eerst georganiseerd op het Henergouwerplein in Rotterdam. De top van de Nederlandse padelranking (man & vrouw) en enkele internationale toppers kan je tussen 14 en 17 september komen  bewonderen in het sfeervolle Padel Copa stadion.

Tijdens het toernooi ondersteunt AA Drink alle atleten met hun functionale sportdranken en moedigt hen aan om 4 dagen lang het beste uit zichzelf te halen. Voorts kunnen de aanwezige toeschouwers de sport ontdekken in één van de interactieve AA Drink activaties en kans maken op leuke prijzen.

AA Drink

AA Drink is onderdeel van het familiebedrijf United Soft Drinks. De sportdrank-specialist heeft een breed assortiment aan functionele sportdranken. AA Drink is actief in de sportwereld en is onder andere partner van KNLTB Padel, de Johan Cruijff Foundation, Golazo en Le Champion.

Contact

  • Heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op met padel@sportworx.nl


© Padel Copa Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Website by Philogirl.