Koek/Weterings komen net tekort in spannende finale Padel Copa Rotterdam

Een prachtige week Padel Copa Rotterdam werd zondag afgesloten met de finaledag. 1200 toeschouwers zagen Marcella Koek en Steffie Weterings hun finale nipt verliezen van het Belgische duo Mestach/Wyckaert. Bij de mannen ging de winst naar het Argentijnse duo Libaak/Augsburger, die het toernooi domineerden.

Het als eerste geplaatste vrouwenduo en nationale trots Marcella Koek en Steffie Weterings kenden een sterk toernooi en schopten het tot de finale, nadat ze een aantal marathonpartijen moesten overwinnen. In die finale troffen zij het als tweede geplaatste duo Mestach/Wyckaert. Een droomfinale tegen de zuiderburen, die na twee gespeelde sets nog geen winnaar kende. Een wedstrijd van veel rivaliteit, waar alles in zat, verdiende ook een derde set. In die allesbeslissende set voer het Belgische koppel de boventoon. Met 6-1 verzekerden zij zich van toernooiwinst. Daarmee eindigde het Nederlandse duo op een mooie tweede plek.

Jonge Argentijnen maken indruk

Bij de mannen wederom een finale tussen twee teams die al de hele week veel indruk maken. De Italianen Perino/Dominguez stonden tegenover de Argentijnen Libaak/Augsburger. Beide temperamentvolle teams met veel explosiviteit in de benen. Helaas voor het toegestroomde publiek moest de wedstrijd na enkele games worden gestaakt, vanwege gladheid op de baan. Het welzijn van de spelers werd vooropgesteld en daardoor geen onnodige risico’s genomen. Achter gesloten deuren werd de finale later op de avond uitgespeeld. Daar verzekerden de Argentijnen zich van toernooiwinst, door de wedstrijd met 7-5 en 6-4 naar zich toe te trekken.

Contact

  • Heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op met padel@sportworx.nl


© Padel Copa Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Website by Philogirl.