Meijer/Richters treffen Italiaans topduo in kwartfinale Padel Copa Rotterdam

Bram Meijer en Sten Richters hebben zich gisteravond, ten koste van Sietsma/Nolten, geplaatst voor de kwartfinale van de Padel Copa Rotterdam. In 6-4 en 7-5 waren ze hun landgenoten te sterk af. Daarmee zijn ze het laatst overgebleven Nederlandse mannenduo in een sterk bezet FIP Rise toernooi.

De Nederlands kampioenen kwamen als laatste van de dag in actie in de kolkende skyboxen arena aan het Henegouwerplein. Een makkelijke opgave hadden ze niet, Robin Sietsma en Menno Nolten verkochten hun huid duur. Met breaks over en weer in beide sets ging het publiek achter de underdog staan. Meijer/Richters hielden hun hoofd koel en gingen er alsnog met de winst vandoor. In de kwartfinale vanavond om 18.00 uur treffen ze het Italiaanse topduo Dominquez/Perino.

Aan de dames kant van het toernooi meer Nederlands succes. Maar liefst acht Nederlandse dames zitten nog in het toernooi. Het als eerste geplaatste duo Marcella Koek en Steffie Weterings treffen deze morgen het Spaanse duo Pou/Irun. Mochten zij deze pot winnen, dan zien we ze later vanmiddag in actie in het stadion aan het Henegouwerplein. Vandaag wordt er naar de finales gespeeld met dus een grote kans op Nederlands succes.

Contact

  • Heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op met padel@sportworx.nl


© Padel Copa Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Website by Philogirl.